You are using a browser with JavaScript disabled. Here's how to enable JavaScript on your browser to improve your experience.
26.01.2021
Uutiset
Pirkanmaan Voimian ilmastotiekarttaan on koottu ilmastotoimenpiteet, joiden avulla vähennetään Voimian hiilijalanjälkeä merkittävästi vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteena on vähentää reilun viiden vuoden kuluessa kokonaispäästöjä kolmannes ja puolittaa ne vuoteen 2030 mennessä. Luonnonvarakeskus (Luke) on laskenut Pirkanmaan Voimia Oy:n hiilijalanjäljen. Päästöjen kokonaismäärä on...
17.12.2020
Tampereen Lahdesjärvelle nousee Pirkanmaan Voimia Oy:n uusi tuotantokeittiö Voimian Pata. Rakentaminen alkaa joulukuun aikana ja valmistuessaan syksyllä 2022 Voimian Pata tulee olemaan Suomen nykyaikaisin tuotantokeittiö, jossa valmistetaan päivittäin 33 000 maukasta ateriaa päiväkoteihin, kouluihin ja oppilaitoksiin. - Voimian Padan tärkein tavoite...
16.12.2020
Koronalla on sormensa pelissä monessa asiassa. Opiskelijoiden siirryttyä etäopetukseen luonnollisesti myös oppilaitosten jouluateriat peruttiin. Kinkut ja kalkkunat olivat vähällä jäädä syömättä, mutta tarina sai onnellisen lopun, kun Voimia lahjoitti herkut vähävaraisten tamperelaisten perheiden joulupöytiin ja Koukkuniemen asukkaiden voileipien päälle. Korona-epidemian leviämisen...
07.12.2020
Tänään 7.12. vietetään kansallista Puhtauspäivää. Puhtauspalveluiden merkitys on noussut entisestään poikkeuksellisen koronavuoden myötä ja samalla myös lisännyt siihen kohdistuvaa tietoisuutta ja vaatimuksia. Uusimman asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan asiakkaat ovat tyytyväisiä Voimian joutsenmerkittyyn puhtauspalveluun. Puhtauspäivänä 7.12.2020 nostetaan puhtaus ja puhtauden tekijät esille. Siivoojia...
26.11.2020
Pirkanmaan Voimian asiakastyytyväisyyskyselyssä tavallinen arkiruoka nousi kaikkien asiakasryhmien suosikiksi. Poikkeuksellinen aika on vaikuttanut koululounaan suosioon: erityisesti ammattiopiskelijat arvostavat etäopiskelujaksojen jälkeen monipuolista oppilaitosruokailua. Ikäihmisille kotona ja vanhainkodeissa ruoka maistuu ja heidän toiveensa huomioidaan. Koronakevään jälkeen on havaittavissa, että valmiiseen pöytään tuleminen...
23.11.2020
Vuoden vaihteessa Lahdesjärvelle aletaan rakentaa Suomen nykyaikaisinta tuotantokeittiötä, Voimian Pataa. Hanke on edennyt suunnitellussa aikataulussa ja tuotantokäytössä Voimian Padan on tarkoitus olla syksyllä 2022. Tiedotamme aiheesta laajemmin joulukuun puolenvälin jälkeen, kun kaikki prosessiin liittyvät asiat ovat valmiina.