Pirkanmaan Voimia Oy

Organisaatio

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Nokian kaupungin ja Ylöjärven kaupungin omistama yhtiö. Yhtiöllä on kokonaisvastuu Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä monituottajamallilla sekä TAYS Keskussairaalan ja TAYS Pitkäniemen ateriapalveluiden järjestämisestä.  Vastaamme päivittäin asiakkaidemme toiveisiin heidän toimintaansa tukevilla palveluilla.

Palvelutoiminta on organisoitu liiketoiminta-alueille asiakaslähtöisesti. Liiketoiminta-alueita ovat lasten ja nuorten palveluiden tuki, hoitoalan ja ikäihmisten palveluiden tuki sekä virastojen ja vapaa-ajan palveluiden tuki, johon kuuluu mm. virastojen, terveysasemien ja museoiden siivous. Liiketoiminta-alueilla on vastuu palveluiden tuottamisesta palvelukonseptien mukaisesti, päivittäisestä asiakaspalvelusta sekä toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Laskutusosoite ja verkkolaskutiedot

Yhtiön Y-tunnus on 2938704-2

Välittäjämme (Liaison Technologies Oy) tunnus: 003708599126.
OVT-tunnus: 0037293870422190

Pirkanmaan Voimia Oy
PL 842
33101 TAMPERE

Pirkanmaan Voimia Oy ei ota vastaan paperilaskuja, vaan käytössä on Liaison Technologies Oy:n toimittama laskuportaali. Laskuportaali toimii internetin kautta ja mahdollistaa laskun muodostamisen ja lähettämisen sähköisesti, mikäli toimittaja ei ole ottanut verkkolaskutusta käyttöön muulla tavoin. Portaalin käyttö on toimittajille maksutonta.

Lisätietoja laskuportaalista: https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/yhteystiedot-ja-asiointi/laskutus-ja-maksaminen/lisatietoa-laskuportaalista.html

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.