Voimia Kimara on uuden ajan ruokapalvelu kunnille koulujen, päiväkotien ja oppilaitosten tarpeisiin

Yhteinen ruokailu päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa on enemmän kuin pelkkä tankkaus. Se on tärkeä osa päivää sekä ihmisiä yhdistävä hetki kiireen keskellä. Se on suomalainen menestystarina. Pirkanmaan Voimian tarjoama Kimara-ruokapalvelu tuo kouluruokailun uuteen aikaan monipuolisuudella, lämmöllä ja kustannustehokkuudella.

Kolme syytä siirtyä Kimaraan

Enemmän samalla rahalla

Kimara antaa kunnallesi kustannustehokkaan mahdollisuuden huolehtia monipuolisesta ja erityisruokavaliot huomioivasta ruokailusta. Keskitetyt hankinnat ja ruoan valmistus ajanmukaisessa tuotantokeittiössämme tarkoittavat edullisempia hintoja. Kimarasta tilaat ruoan kiloina ja erityisruokavaliot annoksina – määrä joustaa tarpeen mukaan eikä sinun tarvitse murehtia oman kapasiteetin riittävyydestä. Kimaran asiakkaana olet myös omistajamme ja pääset vaikuttamaan yhtiön asioihin.

Ruoka on pääosassa

Aamiaisesta iltapalaan, päiväkotilapsesta opiskelijaan, kestosuosikeista uusiin makuihin – jokainen lapsi ja nuori ansaitsee hyvät eväät jaksamisen ja kasvamisen tueksi. Ja kun tarpeet kehittyvät, kehittyy ruokapalvelukin – palautetta kuunnellen. Meillä ruokalistat on rakennettu terveellisiksi, maistuviksi ja monipuolisiksi kotimaisuutta, vastuullisuutta ja ilmastoystävällisyyttä ajatellen. Ruoassamme on huomioitu myös Sydänmerkin kriteerit.

Asiantuntemusta ja palvelua

Ruokalistojen suunnittelu ikäkaudet, erityisruokavaliot ja täysipainoinen ravitsemus huomioiden vaatii osaamista. Kimaran asiakkaana tukenasi on Pirkanmaan Voimian kokemus ja asiantuntemus. Voit valita jonkin suositusmenuistamme tai koota oma ruokalistasi valikoimastamme.

Sijoitus lasten ja nuorten hyvinvointiin

”Me halusimme ostaa koko paketin: ravitsemus- ja ruokalistasuunnittelun, valmiiksi mietityt ateriakokonaisuudet sisältäen myös erityisruokavaliot ja kuljetukset.”

Hallintojohtaja, Vesilahden kunta

Voimia Kimara -ruokapalvelun hyötyjä

  • Rehtorille: ei vaadi investointia laitteisiin ja tuotantokeittiöön
  • Kuntapäättäjille: turvaa kouluruokailun tason samalla rahalla jatkossakin
  • Koululaisille ja opiskelijoille: tarjoaa myös maistuvaa kasvisruokaa
  • Henkilökunnalle: antaa aikaa oppilaiden kohtaamiseen ja joustaa yllättävissä tilanteissa
  • Vanhemmille: huomioi lapsen erityisruokavaliot täysipainoisesti

Kysy lisää

Tarja Alatalo

Liiketoimintajohtaja Tarja Alatalo
puh. 0400 852 010
tarja.alatalo@voimia.fi

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.