Puhtauspalvelut

Vastaamme Tampereen kaupungin kiinteistöjen kuten virastojen, toimistojen, uima- ja liikuntahallien ja museoiden siisteydestä ja puhtaudesta yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa vastuullamme on sekä puhtaus- että ateriapalvelu. Olemme mukana kaupunkilaisen arjessa lähes joka päivä. Toimistoissa ja virastoissa siivoojamme tekevät sekä työskentelystä että asioimisesta mukavaa. Vapaa-ajan harrastaminen on miellyttävää, kun uimahallit ja liikuntatilat ovat puhtaita.

Jokainen asiakasryhmä on meille erityinen. On hienoa saada olla mukana lasten ja nuorten päivässä ja osallistumme omalta osaltamme kasvatustehtävään niin päiväkodeissa kuin kouluissakin. Oman ympäristön siisteydestä huolehtiminen on kiva ja tärkeä asia, joka on hyvä oppia jo pienestä pitäen. Turvallisuuteen liittyvät seikat huomioidaan luonnollisesti erityisen tarkasti. Pesu- ja puhdistusaineet säilytetään asianmukaisesti ja siivouskomeron ovi on lukossa.

Pirkanmaan Voimia vastaa myös Pirkanmaan Hyvinvointialueen sovittujen toimipaikkojen siisteydestä ja puhtaudesta yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Puhdistusaineiden ja välineiden hankinnassa toimimme vastuullisesti ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Oikein tehty ja säännöllinen siivous myös säästää verorahoja, sillä sillä on iso merkitys koko rakennuksen elinkaarelle sekä korjaus- ja kunnossapitotöiden tarpeelle.

Joutsenmerkki oman tuotannon puhtauspalveluilla

Olemme ensimmäinen julkisen sektorin toimija, jonka palvelu on saanut Joutsenmerkin käyttöoikeuden Suomessa. Oman tuotannon puhtauspalveluille myönnettiin Joutsenmerkki 2.4.2019.

Jo kolmekymmentä vuotta käytössä ollut ympäristömerkki on yksi Pohjoismaiden tunnetuimpia ja arvostetuimpia brändejä. Jotta tuote tai palvelu saa Joutsenmerkin, sen täytyy täyttää tiukat elinkaariajatteluun perustuvat ympäristövaatimukset. Merkkiä tuotteelle tai palvelulle myönnettäessä arvioidaan muun muassa materiaalien alkuperä, tuotannon ja käytön energiankulutus sekä kemikaalien käyttö ja jätteiden synty koko tuotanto- ja kulutusketjun aikana.

Tiedote Joutsenmerkki.fi sivustolla 8.4.2019

Olemme SSTL Puhtausala ry:n jäsen

Pirkanmaan Voimia on maaliskuusta 2017 alkaen SSTL Puhtausala ry:n yhteisöjäsen. Yhdistys on puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, jonka tehtäviin kuuluvat alan osaamisen ylläpito, kehittäminen, oppimateriaalin tuottaminen, tiedottaminen, neuvonta ja koulutus. SSTL Puhtausala ry yhdistää puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt. Liitto on perustettu vuonna 1970.

SSTL Puhtausala ry

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.