Voimia työnantajana

Sinustako voimialainen?

Kiinnostaako työ Voimiassa? Alla olevilla muutaman minuutin videoilla kerromme, mitä me tarjoamme sinulle!

Voimian henkilöstöstrategia

Meillä strategian keskiössä on aina ihminen, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Tässä videossa pureudutaan tarkemmin henkilöstöstrategiaamme!

Rekrytointi

Haluatko hakea meille töihin? Videolla henkilöstöasiantuntijamme kertoo, mistä löydät avoimet työpaikkamme ja miten hakuprosessi etenee hakemuksen jättämisen jälkeen.

Työhyvinvointi Voimiassa

Pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista. Videolla esitellään käytössämme olevia työterveyspalveluita ja Tampereen kaupungin vakuutuskassaa.

Monimuotoisuus Voimiassa

Millaista kulttuuria ylläpidämme ja rakennamme? Tällä videolla puhutaan yhteisöllisyydestä ja monimuotoisuudesta sekä Voimian organisaatiokulttuurista!

Palkitseminen

Videolla henkilöstökoordinaattorimme kertoo palkitsemispolitiikastamme. Mikä on ateriaetu ja millaisilla pienillä yllätyksillä piristämme henkilöstön päivää?

Kouluttautuminen

Tuemme työntekijöidemme ammatillista osaamista ja kehittymistä monin eri tavoin kuten oppisopimuskoulutuksilla tai tehtäväkierrolla.

Työsuojelu ja työturvallisuus

Työturvallisuus alkaen hyvästä ergonomiasta ja toimivista laitteista suojainten käyttöön on meillä ykkösjuttu.

Ateriaetu

Yksi suosituimmista henkilöstöetuuksistamme on palvelutuotannon ateriaetu.

Esihenkilötyö

Esihenkilötyö on vastuullista ja palkitsevaa. Alue-esihenkilö kertoo monipuolisesta työstään Voimialla.

Vastuullisuus

Vastuullisuus näkyy jokaisen voimialaisen arjessa ja työssä. Voimian ympäristötiekartassa on määritelty konkreettiset tavoitteet, joita kohti edetään suunnitelllusti.

Voimian arvot ja kulttuuri

Krista kertoo, miten Voimian arvot näkyvät hänen työssään ja mitä ne hänelle merkitsevät.

Arvostamme toisiamme

Meillä Voimiassa kaikki pelaavat yhteen. Uimahallien puhtaanapidossa yhteistyön merkitys korostuu, kun liikuntapalveluiden, kahvilan, SOL-palveluiden ja huollon henkilöstö työskentelee kanssamme luodakseen uimareille kivan ja turvallisen ympäristön.