Töihin

Huolenpidon ammattilaiset

Organisaatiomme ihmisiä yhdistää vahva halu palvella asiakkaita sekä pyrkimys oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Kasvava ammattilaisten joukkomme toimii monipuolisissa myynnin, asiakaspalvelun, ruoanvalmistuksen sekä puhtauspalvelun tehtävissä päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa, uimahalleissa, ikäihmisten palveluissa ja sairaaloissa.  Työntekijämme ovat huolenpidon ammattilaisia ja osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan osaamistamme koulutuksilla sekä edistämään työhyvinvointia vaikuttamalla työolosuhteisiin sekä yhteistyön sujuvuuteen.

Jos olet palveluhenkinen ja valmis kasvamaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi, ota yhteyttä, niin jutellaan Pirkanmaan Voimian tarjoamista mahdollisuuksista!

Avoimet työpaikat Voimialla juuri nyt (linkit vievät suoraan rekrytointijärjestelmäämme, josta pääset lukemaan lisää tehtävistä ja jättämään hakemuksesi):

Tuotantovastaava, Koukun Helmi 

Kokkeja Koukun Helmen tuotantokeittiöön kesätyöntekijäksi 

Laitoshuoltaja vanhempainvapaan sijaisuuteen 

Tarvittaessa töihin kutsuttavia kokkeja Ylöjärvelle 

Jos mikään näistä ei ollut sopiva juuri sinulle, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen!

Avoin hakemus 

Open application

Tilaa hakuvahti uusista avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi!

Tilaamalla hakuvahdin saat tiedon uusista Voimian avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi. Tilaa hakuvahti tästä.

Tule tekemään kanssamme pieniä ihmeitä joka päivä!

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.