Lähitorien ravintolat

Maistuvia aterioita ja mukavaa seuraa

Pispan, Pappilanpuiston, Pohjolan ja Nekalan lähitorien ravintolat tarjoavat virkistävän ruokahetken hyvässä seurassa. Ruokalistalla on perinteisiä tuttuja ja herkullisia ruokia. Ravintoloissa on tarjolla arkisin 2-3 lounasvaihtoehtoa. Ateriaan sisältyvät lämpimän ruoan lisäksi monipuoliset salaattipöydän antimet, leipä, levite ja ruokajuoma. Aterian kruunaa maistuva jälkiruoka, minkä voi ostaa lisämaksusta. Myynnissä on usein myös itse tehtyjä leivonnaisia. Aterian voit ostaa kätevästi myös mukaan.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee ja avustaa tarvittaessa. Ravintoloissa on usein myös vapaaehtoisia työntekijöitä Mummon kammarista auttamassa ruokailuhetken sujumisessa. Meille ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin!

Ateriahinnat

  • Päivän lounaspaketti 1 (sis. lämmin kotiruoka tai keitto lisäkkeineen, salaatti- ja leipäpöytä, ruokajuoma ja kahvi) 11,70 €
  • Päivän lounaspaketti 2 (sis. lämmin kotiruoka tai keitto lisäkkeineen, salaatti- ja leipäpöytä, ruokajuoma ja jälkiruoka/kahvi) 12,20 €
  • Keitto (sis. keitto, leipäannos + levite, vesi) 7 €
  • Jälkiruoka 2,35 €

Hinnat sis. alv. 14%

Huomioithan, että 1.1.2024 alkaen maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit ja ePassi. Emme ota vastaan käteistä rahaa.

Lounastajat voivat hakea lähitoriravintoloiden kassalta Pirkanmaan Voimian ateriapassin, johon saa leiman jokaisesta maksetusta normaalihintaisesta lounaasta. Passin haltija saa joka kymmenennen aterian ilmaiseksi.

Pirkanmaan Voimian lähitorien ravintoloiden yhteystiedot ja aukiolojat

Nekalan ravintola
Kuoppamäentie 24, 33800 Tampere
puh. 040 801 6202
s-posti: ravintola.nekala(at)voimia.fi
Ruokalista ja aukioloajat: Nekalan ruokalista

Pappilanpuiston ravintola 
Kourutaltankatu 2, 33560 Tampere
puh. 040 801 6204
s-posti: ravintola.pappilanpuisto(at)voimia.fi
Ruokalista ja aukioloajat: Pappilanpuiston ruokalista

Pispan ravintola 
Simolankatu 4, 33270 Tampere
puh. 040 801 6205
s-posti: ravintola.pispa(at)voimia.fi
Ruokalista ja aukioloajat: Pispan ruokalista

Pohjolan ravintola
Pohjolankatu 25 F, 33500 Tampere
puh. 040 801 6201
s-posti: ravintola.pohjola(at)voimia.fi
Ruokalista ja aukioloajat: Pohjolan ravintola

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.