Videogalleria

Pirkanmaan Voimian videogalleria

Voimian Pata on valmis

Uuden ajan tuotantokeittiö Voimian Pata valmistui toukokuussa 2022 ja se otetaan asteittain käyttöön syksyn 2022 aikana.

Voimian Pata rakentuu

Pirkanmaan Voimia Oy:n tuotantokeittiö Voimian Pata nousee kovaa vauhtia Tampereen Lahdesjärvelle. Drone kierteli kuvaamassa Padan rakennustyömaata marraskuussa 2021.

Kurkista koulukeittiöön!

Miten valmistetaan perunamuusia viidellesadalle ja mitenkähän kaikki sadat astiat tiskataan... Kurkista videon välityksellä Lamminpään koulun keittiöön, niin tiedät!

Voimia vaan sullekin!

Kotijoukkueet kouluruoan puolesta. Tampereella on mahtavat jääkiekkojoukkueet, joille lasten ja nuorten hyvinvointi on ykkösjuttu. Suurkiitokset upeasta yhteistyöstä Ilves, Tappara sekä tietenkin Saravon Pekka!

Mitä on olla voimialainen?

Jarkko ja Soile luovat työllään koululaisille turvallisen arjen – heille hyvä työnantaja on ”ennen kaikkea reilu”, mutta mitä se tarkoittaa?

Tuotantokeittiö Voimian Pata

Tampereen Lahdesjärvelle nousee Pirkanmaan Voimia Oy:n uusi tuotantokeittiö. Valmistuessaan syksyllä 2022 se tulee olemaan Suomen nykyaikaisin tuotantokeittiö, jossa valmistetaan päivittäin 33 000 ateriaa päiväkoteihin, kouluihin ja oppilaitoksiin.

Hyvinvoinnin Lähettiläät

Voimian strategian Enemmän kuin unelma onnesta kehittämisen painopistealueina ovat liiketoimintamallin uudistaminen, vastuullisuus sekä kasvu Pirkanmaan alueella.

Vuoden oppisopimustyönantaja -kilpailuvideo

Tredu ehdotti Pirkanmaan Voimia Oy:tä vuoden oppisopimustyönantajaksi 2020 (kategoria: yli 20 henkilöä työllistävä yritys) oheisella kilpailuvideolla. Kisasta tuli tulokseksi kunniamaininta.

Pirkanmaan Voimia tehostaa ruokapalveluitaan Aromilla

Pirkanmaan Voimia tarjoaa vuosittain noin 12 miljoonaa ateriaa Tampereen ja lähiseudun päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa, ikäihmisten asuinpalveluissa ja toimistorakennuksissa. CGI:n Aromi auttaa Voimiaa virtaviivaistamaan ja digitalisoimaan ruokapalveluprosesseja.