Vietä kesä Voimialla!

 

banneri

Etsimme kesälle 2023 kokkeja, palvelu- ja tuotantotyöntekijöitä ja laitoshuoltajia monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme töitä olitpa sitten opiskelemassa soveltuvaa alaa, vastavalmistunut ammattilainen tai innokas kokeilemaan jotain uutta – meillä pääset varmasti oppimaan uutta ja tekemään aidosti merkityksellistä työtä!

Meillä kesätyöntekijät tekevät monipuolisesti töitä eri toimipisteissämme ympäri Pirkanmaan. Voimia on yli 1000 työntekijän yritys ja toivotamme kesätyöntekijät avosylin mukaan työporukkaamme – saat tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet! Voimialaisia yhdistää yhdessä tekemisen ilo, vahva halu palvella asiakkaita sekä pyrkimys oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Meillä töitä ei tarvitse tehdä yksin ja tarjoamme hyvien työkavereiden lisäksi kesätyöntekijöille kattavan perehdytyksen kaikkiin tehtäviin. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä ja koulutusta esimerkiksi ravintola- tai puhtauspalvelualalta, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja into oppia uutta.

Tarkempia tietoja tehtävien sisällöistä, työajoista ja mahdollisista työpaikoista löydät suoraan hakuilmoitukselta alempaa tältä sivulta. Lue siis lisää ja jätä hakemuksesi 12.2.2023 mennessä!

 

Täytä hakemus ja tule viettämään #kesävoimialla! 

Kesätyöpaikkojamme voit hakea TalentAdore-rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaika on 18.1. – 12.2.2023. Kerrothan hakemuksella lisää itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä siitä, missä tehtävissä ja missä päin Pirkanmaata haluaisit meillä työskennellä.  Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme sopivimmat hakijat haastatteluun hakuajan päättymisen jälkeen. Haastatteluja järjestetään viikolla 8 Tampereella, lähetämme haastattelukutsut haastatteluun valituille sähköpostilla.

Pääset jättämään hakemuksen täältä: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyontekijoita/Dbv5XD

 

Tule linjoille kesätyöinfoon!

Järjestämme kesätöistä erillisen webinaarin, jossa kuulet lisää muun muassa Voimiasta yrityksenä, eri kesätyöpaikoistamme sekä itse rekryprosessista. Tule siis Teams-linjoille tiistaina 31.1. klo 15 alkaen. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään kaikille ennakkoon ilmoittautuneille, ilmoittaudu mukaan täältä viimeistään maanantaina 30.1. Jos et pääse mukaan livenä, ei hätää, sillä webinaari tallennetaan. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille ja se julkaistaan myös täällä Voimian kesätyösivulla.

 

Kaipaatko vielä lisätietoja? Laita meille viestiä ja kysy!

Voit kysyä meiltä kesätöistä koko hakuajan myös whatsappin tai somen kautta, lisätietoja saat kesärekrytiimin Emmiltä ja Lauralta. Whatsappaa meille rohkeasti numeroon 0401868914 (Emmi) tai 0406877763 (Laura), niin vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian. Voit laittaa viestiä myös esimerkiksi Instagramissa, josta löydät meidät nimellä @pirkanmaanvoimia. Ota Voimian somekanavat muutenkin seurantaan, sillä päivitämme kesätöihin liittyvää tietoa ja materiaalia koko hakuajan!

 

Huom! Hakemukset tulee lähettää TalentAdore-rekryjärjestelmän kautta, älä lähetä meille hakemusta tai henkilötietojasi whatsappissa tai somessa.

© Pirkanmaan Voimia Oy