Vietä kesä Voimialla!

 

Tuu meille (1)

Maksuton lounas, täydet tunnit, Epassi-etuus, vähintään 2000 euron kuukausipalkka ja merkityksellinen, monipuolinen työ! Mm. näistä aineksista on Voimian kesätyöt tehty.  Lue lisää ja hyppää mukaamme! 

Etsimme kesälle 2024 kokkeja, palvelu- ja tuotantotyöntekijöitä sekä laitoshuoltajia!  

Meillä kesätyöntekijät tekevät monipuolisesti töitä eri toimipaikoissamme ympäri Pirkanmaata.  

Voit olla alan opiskelija, vastavalmistunut ammattilainen tai innokas kokeilemaan jotain aivan uutta – meillä pääset varmasti oppimaan uutta ja tekemään aidosti merkityksellistä työtä! 

Voimia on yli 1000 työntekijän yritys ja toivotamme kesätyöntekijät avosylin mukaan työporukkaamme – saat tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet! Voimialaisia yhdistää yhdessä tekemisen ilo, vahva halu palvella asiakkaita sekä pyrkimys oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Meillä töitä ei tarvitse tehdä yksin ja tarjoamme hyvien työkavereiden lisäksi kesätyöntekijöille kattavan perehdytyksen kaikkiin tehtäviin.  

Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä ja koulutusta esimerkiksi ravintola- tai puhtauspalvelualalta, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja into oppia uutta. 

Täytä hakemus ja tule viettämään #kesävoimialla!  

Tutustu tarkemmin työtehtäviin ja työaikoihin kurkkaamalla kesätyöpaikkailmoituksemme tästä ja jätä kesätyöhakemuksesi 16.2.2024 mennessä! 

Kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä pystyisit työskentelemään.  

Haastattelut ovat vilkkaimmillaan helmi- ja maaliskuun alkupuolen aikana ja teemme valinnat hyvin pian haastattelujen jälkeen.   

Vinkkaathan Voimian kesätyömahdollisuuksista myös kavereille!   

Tule kuulemaan lisää kesätöistä ja tapaamaan meitä rekrymessuille!  

  • 24.1.2024 klo 11–17, Rekrytori-koulutori, Koskikeskus, Tampere 
  • 25.1.2024 klo 15.30–17.30, Löydä kesäduuni, Kohtaamisia. -tila, Finlayson, Satakunnankatu 18 A, 33210 Tampere 
  • 13.2.2024 klo 11.30–15, Pyynikin kampuksen rekrytointitapahtuma, Pyynikin palloiluhallilla, Ammattikoulunkatu 20, Tampere  
  • 20.2.2024 klo 12–15 Tulevaisuuden rekrytori, Kangasalan lukion liikuntasali, Finnentie 42, Kangasala 

Tule linjoille kesätyöinfoon! 

Järjestämme kesätöistä erillisen webinaarin, jossa kuulet lisää muun muassa Voimiasta yrityksenä, eri kesätyöpaikoistamme sekä itse rekryprosessista. Tule siis Teams-linjoille maanantaina 29.1. klo. 15.15. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään kaikille ennakkoon ilmoittautuneille, ilmoittaudu mukaan täältä viimeistään torstaina 25.1.  Jos et pääse mukaan livenä, ei hätää, sillä webinaari tallennetaan. Tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille ja se julkaistaan myös täällä Voimian kesätyösivulla. 

Kaipaatko lisätietoja? Laita meille viestiä ja kysy! 

Voit kysyä meiltä kesätöistä koko hakuajan myös whatsappin tai somen kautta, lisätietoja saat kesärekrytiimin Marjatalta ja Roosalta.  Whatsappaa meille rohkeasti numeroon 0401628526 (Marjatta) ja 040 514 3784 (Roosa).  

Voit laittaa viestiä myös esimerkiksi Instagramissa, josta löydät meidät nimellä @pirkanmaanvoimia. Ota Voimian somekanavat muutenkin seurantaan, sillä päivitämme kesätöihin liittyvää tietoa ja materiaalia koko hakuajan! 

Huom! Hakemukset tulee lähettää TalentAdore-rekryjärjestelmän kautta, älä lähetä meille hakemusta tai henkilötietojasi whatsappissa tai somessa. 

 

© Pirkanmaan Voimia Oy