Pirkanmaan Voimian strategia

voimia strategiakuva 2023 rgb

Perustehtävämme

Me Voimiassa huolehdimme asiakkaidemme hyvinvoinnista ja teemme pieniä ihmeitä joka päivä. Valmistamme ravitsevaa ruokaa ja pidämme paikat puhtaana niin oppilaitoksissa, terveydenhuollossa kuin työpaikoillakin.

Tavoitteemme

Voimia on paljon enemmän kuin unelma onnesta. Meidät tunnetaan vaikuttavana ja arvoa tuottavana kumppanina. Näytämme rohkeasti tietä ja tarjoamme merkityksellistä työtä eri puolilla Pirkanmaata. Vaikka tarpeet muuttuvat, Voimia pysyy.

Arvot arjen ohjenuorana

Haluamme palvella
Toimimme asiakaslähtöisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa.

Toimimme tuloksellisesti
Huolehdimme tuotteiden ja palveluiden hyvästä hinta-laatusuhteesta ja tasaisesta laadusta. Tuottavuutta parannamme prosesseja kehittämällä ja otamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin.

Into oppia ja kehittyä
Sitoudumme toiminnan jatkuvaan parantamiseen, haemme ennakkoluulottomia ja uusia ratkaisuja. Henkilöstön osaamista, motivaatiota ja työhyvinvointia kehitämme osallistavalla johtamisella, koulutuksella ja tiimityöllä.

Onnistumme yhdessä
Autamme asiakkaitamme onnistumaan omassa tehtävässään olemalla luotettava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Teemme työtä yhdessä kannustavassa ilmapiirissä.

 

Katso strategiavideo Hyvinvoinnin lähettiläät

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.