Voimian laatupolitiikka

Voimian arvot, vastuullisuuspolitiikka ja eettiset periaatteet sekä asiakkaista välittäminen ohjaavat toimintaamme ja ovat laatupolitiikkamme perusta. Voimian laatupolitiikka on sitoumus asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme sekä omistajillemme. Se luo yhteisen perustan laatutyölle kaikissa toiminnoissamme. Laatutyö tukee Voimian strategiassa määritellyn vision saavuttamista.

Laatupolitiikkamme periaatteet:

  1. Lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja odotukset, joiden täyttäminen on Voimian menestymisen edellytys. Hyödynnämme toiminnan johtamisessa riskiperusteista ajattelutapaa voidaksemme palvella asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti, luotettavasti, innovatiivisesti ja turvallisesti.
  2. Laadun tekevät ihmiset. Siksi toimintamme perusedellytyksenä on osaava ja motivoitunut henkilökunta. Pyrimme aina varmistamaan toiminnoissamme resurssien riittävyyden voidaksemme tuottaa tarpeita vastaavia palveluita.
  3. Me Voimiassa näemme laadun kokonaisvaltaisena, kaikkea toimintaa koskevana asiana. Meille on tärkeää, että toiminnalliset ja tukiprosessit sujuvat laadullisten tavoitteiden mukaisesti ja suunnitellusti.
  4. Seuraamme ja mittaamme toiminnan laatua ja sitoudumme toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen yhdessä sidosryhmiemme kanssa. Mittaamme säännöllisesti asiakas-, henkilöstö- ja kumppanikokemusta sekä arviomme johtamisjärjestelmämme toimivuutta. Tulosten perusteella luomme korjaavat toimenpiteet ja seuraamme toimenpiteiden toteutumista.

Me kaikki voimialaiset, niin johto kuin henkilöstö, sitoudumme laatupolitiikan mukaiseen työskentelyyn ja odotamme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme.

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.