Kotiateriapalvelu

Kotiateriapalvelu – maistuva ateria helposti kotiin

Osana kotona asumisen tukemista Pirkanmaan Voimia valmistaa ja toimittaa maittavia kotiaterioita asiakkailleen. Ikäihmisten terveyteen ja vireyteen voidaan vaikuttaa täysipainoisella ravitsemuksella. Ruokalistan suunnittelussa otetaan huomioon ikäryhmän mieltymykset ja toiveet. Aterioiden tilaaminen on suunniteltu niin, että asiakkaalla on mahdollisuus halutessaan valita listalta useampia suosikkiruokia.

Ruoan monipuolisuudella on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnille ja jaksamiselle arjen askareissa. Kotiateriapalvelun ateria vastaa keskimäärin yhtä kolmasosaa ikäihmisten päivän suositellusta ravintoaineiden saannista. Erityisruokavaliot huomioidaan yksilöllisesti. Huomioimme Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositukset vuodelta 2020 Vireyttä seniorivuosiin.

Kotiateriapalvelun ruokalistat

Kiinnostaako?

Valmistamme ja toimitamme aterioita tilauksesta kotihoidon piirissä oleville ja muille kotona asuville asiakkaille. Ateriat valmistetaan Koukun Helmen ravintokeskuksessa Koukkuniemen alueella. Kotiateriaan sisältyy pääruoka, lisäke (peruna, perunamuusi, riisi), kasvislisäke ja jälkiruoka. Keiton kanssa tarjoamme lisäksi aina hedelmän. Asiakas voi valita päivittäin ruokalistan useista vaihtoehdoista itselleen mieluisimman ateriavaihtoehdon. Tutustu palveluumme alla olevasta esitteestä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme Koukun Helmeen!

Kotiateriapalvelun esite 2023

Home Meal Services 2023

Tarkemmat tiedot tilaamisesta ja hinnoista löydät alla olevista sopimuksista.  Lataa alta sopimus asuinpaikkakuntasi mukaan:

Tampere 

Kotiateriapalvelusopimus vyöhyke 1, yksityiset asiakkaat 2024

Teisko, Lempäälä, Nokia ja Vesilahti

Kotiateriapalvelusopimus vyöhyke 2, yksityiset asiakkaat 2024

Valkeakoski, Hämeenkyrö, Ikaalinen ja Orivesi

Kotiateriapalvelusopimus vyöhyke 3, yksityiset asiakkaat 2024

Kotiateriapalvelun asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 8–12 välisenä aikana puh. 040 801 2666 tai sähköpostitse: kotiateria.koukun.helmi@voimia.fi

Luotettavasti perille

Kotipalvelun ateriat toimitetaan asiakkaalle sovittuina kuljetuspäivinä kahdesti viikossa klo 8–16 välisenä aikana. Kuljetuspalvelu tuo ateriat jääkaappiin saakka ja kuumentaa ne pyydettäessä. Muistathan, että kotiateria on aina säilytettävä kylmässä (alle + 6 astetta).

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.