Vastuullinen Voimia

Ihmisen hyvinvoinnista huolehtiminen on kokonaisuus, jonka jokainen osa vaikuttaa muihin. Kokemus ateria- ja puhtauspalvelutyöstä antaa meille parhaan näköalapaikan kokonaishyvinvoinnista huolehtimiseen.

Laaja toiminta-alue mahdollistaa myös niukkojen resurssien tehokkaamman käytön, mikä auttaa ylläpitämään palveluita myös tulevaisuudessa. Näin toimimme kaikkien kuntalaisten eduksi. Huolenpitokumppaniemme verkosto takaa joustavan ja laajan asiantuntemuksen eri aloilta.

Tärkeintä meille on kuitenkin vastuu. Vastuu vanhuksen hyvästä päivästä, vastuu lapsen kasvamisesta, vastuu parhaan palvelun järjestämisestä. Kannamme vastuumme kehittämällä jatkuvasti palvelumme laatua. Näin takaamme parhaan palvelun kaikille tarvitseville.

Ympäristön huomioiminen, asiakkaan osallistaminen, oikean ravitsemuksen edistäminen ja laadukkaiden raaka-aineiden käyttö ovat tärkeitä toimintatapojamme.

Arjen tekoja

Vastuullisuus on meille ammattitaitoa, arjen tekoja sekä pitkäjänteistä kehitystyötä. Toimintaamme ohjaa Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä ja huhtikuussa 2019 oman tuotannon puhtauspalveluille myönnettiin Joutsenmerkki.

Ruokahävikin vähentämisessa hyvä suunnittelu ja yhteistyö asiakkaan kanssa on avainasemassa. Mikäli tähderuokaa jää, kaikissa päiväkodeissamme ja kouluissamme talon henkilökunnalla on mahdollisuus ostaa sitä mukaan. Ravintokeskukset Koukun Helmi ja Hatanpää luovuttavat tähderuokaa ruoka-apuun. Koukun Helmessä yhteistyökumppani on ev. lut. seurakuntien diakoniatyön Ruokapankki, joka koordinoi ruoka-avun jakelun edelleen mm. Ruokanyssen kautta. Hatanpää lahjoittaa tähderuoan päihtyneiden päivätoimintakeskus Huoltsuun.

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.