Vastuullinen Voimia

Ihmisen hyvinvoinnista huolehtiminen on kokonaisuus, jonka jokainen osa vaikuttaa muihin. Kokemus ateria- ja puhtauspalvelutyöstä antaa meille parhaan näköalapaikan kokonaishyvinvoinnista huolehtimiseen.

Laaja toiminta-alue mahdollistaa myös niukkojen resurssien tehokkaamman käytön, mikä auttaa ylläpitämään palveluita myös tulevaisuudessa. Näin toimimme kaikkien kuntalaisten eduksi. Huolenpitokumppaniemme verkosto takaa joustavan ja laajan asiantuntemuksen eri aloilta.

Ympäristön huomioiminen, asiakkaan osallistaminen, oikean ravitsemuksen edistäminen ja laadukkaiden raaka-aineiden käyttö ovat tärkeitä toimintatapojamme.

Vastuullisuus on arkea

Vastuullisuus on meille ammattitaitoa, arjen tekoja sekä pitkäjänteistä kehitystyötä.

  • Ateria- ja puhtauspalveluillamme on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-tunnus. Merkki on osoitus Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.
  • Toimintaamme ohjaa Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä
  • Omassa tuotannossamme oleville puhtauspalveluille myönnettiin  2019  Joutsenmerkki.
  • Ruokahävikin hallinnassa ammattitaitoinen menekin  suunnittelu ja yhteistyö asiakkaan kanssa on avainasemassa. Mikäli tähderuokaa jää, kaikissa päiväkodeissamme ja kouluissamme talon henkilökunnalla on mahdollisuus ostaa sitä mukaan. Ravintokeskukset Koukun Helmi ja Hatanpää sekä Tesoman koulun, Tampereen kansainvälisen koulun ja Tredu Santalahdentien keittiöt luovuttavat tähderuokaa ruoka-apuun. Koukun Helmessä ja kouluissa yhteistyökumppani on ev. lut. seurakuntien diakoniatyön Ruokapankki, joka koordinoi ruoka-avun jakelun edelleen mm. Ruokanyssen kautta. Hatanpää lahjoittaa tähderuoan päihtyneiden päivätoimintakeskus Huoltsuun.
  • Edellytämme, että ateria- ja puhtauspalveluiden ostopalvelukumppanimme täyttävät sopimuksessa määritellyt vastuullisuuskriteerit.

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.