Lounasravintolat

Lounasravintolat

Terveellinen ja täysipainoinen lounas päivittäin nautittuna lisää merkittävästi työvireyttä. Pirkanmaan Voimia vastaa Tampereen kaupungin henkilöstöruokailupalvelun järjestämisestä sekä neljän henkilöstöravintolan toiminnasta. Lisäksi lounasruokailijat ovat tervetulleita palvelukeskusten ravintoloihin.

Tarjolla monta herkullista ateriavaihtoehtoa päivittäin. Pääruokavaihtoehtoja voi ottaa  noutopöydästä ja niitä täydentää herkullinen salaattipöytä. Päivittäin on valittavana lisäksi keittolounas sekä lounassalaatti. Lounaan voi ottaa myös mukaan.

Ruokalistalla on huomioitu eri asiakasryhmien makumieltymykset, vuodenajat sekä juhlapäivien perinteet. Tarjoamme päivittäin mahdollisuuden kevyeen, laktoosittomaan ja/tai gluteenittomaan ateriaan. Tilauksesta valmistamme myös muita erityisruokavalioaterioita.

Ruokalistat-pääsivun löydät sivun oikean yläreunan Ruokalistat-linkin alta!

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.