Julkaistu: 28.1.2021

Voimia vahvistuu

Pirkanmaan Voimian uuden tuotantokeittiö Voimian Padan tuotantopäälliköksi on valittu bio- ja elintarviketekniikan insinööri Sanna Penttilä, joka siirtyy Voimiaan Saarioisilta.

Sanna Penttilä on työskennellyt Saarioinen Oy:llä tuotantopäällikkönä ja projektiasiantuntijana tuotannonohjausjärjestelmän hankinnassa ja käyttöönotossa. Helmikuun alussa tehtävässään aloittava Penttilä kertoo jo innolla odottavansa uuteen työhön ja työyhteisöön tutustumista.

Tuotantokeittiö Voimian Pata on olennainen osa Pirkanmaan Voimia Oy:n strategiaa. Sen tarkoituksena on varmistaa ateriapalveluiden laadukas ja kustannustehokas toiminta sekä toimintojen kehittyminen myös tulevaisuudessa.

Pirkanmaan Voimian strategiassa keskeistä on tuotantoverkon ja tuotantotapojen kehittäminen sekä keskitetyn ateriatuotannon profilointi. Tarkoituksena on keskittää ateriatuotantoa suurempiin tuotantoyksiköihin ja ottaa käyttöön uusia tuotantotapoja sekä uutta tuotantotekniikkaa. Tavoitteena on myös eri palvelusegmenttien asiakaslähtöisyyden lisääminen ja oman tuotannon ja ostopalveluiden entistä saumattomampi johtaminen ja yhteistyö.

 Strategian mukainen keskitettyä tuotantoa tukeva ja asiakaslähtöinen organisoituminen on otettu käyttöön vuoden vaihteesta. Tällä vahvistetaan monituottajuuden johtamista ja kumppanuutta tilaaja-asiakkaiden kanssa.

Päivitetyt yhteystietomme nettisivuillamme Ota yhteyttä.