You are using a browser with JavaScript disabled. Here's how to enable JavaScript on your browser to improve your experience.
Voit lukea tiedotteemme myös ePressissä.
02.06.2022
Uutiset
Pirkanmaan Voimian uuden tuotantokeittiön Voimian Padan avajaisia juhlittiin 25.5.2022 Tampereen Lahdesjärvellä. Suomen nykyaikaisimmassa tuotantokeittiössä valmistetaan n. 33 000 ateriaa päivittäin päiväkoteihin, kouluihin ja oppilaitoksiin. Tuotantokäyttöön keittiö otetaan asteittain syksyllä 2022 ja vuoden loppuun mennessä Pata porisee täydellä teholla. Kaupungin tervehdyksen avajaisiin...
11.05.2022
Olivia Rekolan ideoima seitanilla täytetty tortilla voitti Voimian koululaisille ja opiskelijoille järjestämän kasvisruokakilpailun. Suurin osa tamperelaisista kouluista pääsee maistamaan voittajatortilloita torstaina 12.5.2022. Syksyllä 2021 järjestettiin Kasvisruoka mun makuun -kilpailu tamperelaisille lapsille ja nuorille. - Nuoret pitävät kasvisruoasta ja syövät sitä...
03.05.2022
Pirkanmaan Voimian henkilöstöravintolat ovat saaneet Sydänmerkin käyttöoikeuden 2. toukokuuta 2022 alkaen. Reilut kaksi vuotta sitten Voimian koulu- ja päiväkotiruokailu sai oikeuden käyttää merkkiä. Henkilöstöruokailijan on nyt helpompi valita terveellinen vaihtoehto ruokalistasta, kun Sydänmerkki-symboli näkyy ruokalajin nimen perässä. Pirkanmaan Voimian ravitsemusasiantuntija Ritva...
02.05.2022
Alkavalla viikolla ateria- ja puhtauspalveluihin kohdentuva lakko vaikuttaa kaupunkilaisen elämään eniten päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa. Lakon vaikutukset näkyvät vielä seuraavan viikon alkuun esimerkiksi ruokalistamuutoksina. Pahoittelemme asiakkaillemme ja perheille koituvaa hankaluutta.Lakko ei vaikuta sairaaloiden, vanhainkodin, asumis- ja kotiateriapalveluiden ateriapalveluun. Ateriat valmistetaan...
25.04.2022
Blogi
Toukokuussa 2022 valmistuu Suomen nykyaikaisin tuotantokeittiö Voimian Pata. Se tuo tullessaan uusia mahdollisuuksia keittiöiden ruuanvalmistukseen; osalle jo melko tuttuja asioita, mutta osalle ihan uutta. Miettiessäni, miten uuden toimintatavan kouluttaminen henkilöstölle olisi sujuvaa, törmäsin ”ketterä oppiminen” -termiin ja kiinnostukseni heräsi. Voisiko...
28.03.2022
Kerran vuodessa poimin työpöydälleni erinäisiä lukuja muun muassa Voimian asiakastyytyväisyyskyselystä, sekä valtakunnallisesta kouluterveyskyselystä. Nämä luvut ymppään ravitsemuksen hyvinvointimatriisiin, jonka avulla Voimia seuraa asiakkaidensa ravitsemukseen liittyvää hyvinvointia ja sen suuntaa. Taulukkoon on valittu jokaisesta asiakasryhmästä muutama asia, joiden tilaa raportoidaan vuosittain....