Julkaistu: 27.9.2023

maija kulmala toivolansaarikodin pihassa kuva janni aralehto jpg

Äänestetään Voimian Maija PRO-kisan finaaliin

Palveluesihenkilö Maija Kulmalan intohimo on ruokapalveluala ja mitä se muuta voisi ollakaan, kun jo mummu oli pitokokki ja äiti koulun keittäjä.  Ammattikeittiön päällikkönä Ikaalisissa hän ratkoo ongelmia maalaisjärjellä, ei ”hötkähdä pienistä” ja uskoo, että jokaisella on omat vahvuutensa, jotka on vain saatava esiin. Äänestetään yhdessä Maija PRO24-kisan finaaliin!

Meidän mielestämme Maija on mitä sopivin finalisti PRO 2024-kilpailun Ammattikeittiön päällikkö -sarjaan. Vuosittain järjestettävä PRO on Suomen merkittävin horeca-alan kilpailu, jota usein kutsutaan myös ravintola-alan omaksi Oscar-gaalaksi. Jo finaaliin pääsy on tässä kovassa kisassa huikea tunnustus.

Maija työskentelee Pirkanmaan Voimian palveluesihenkilönä Ikaalisissa ja hänen vastuullaan on kuusi eri hoitoalan toimipaikkaa, mm. ikäihmisten asumispalvelu Toivolansaarikoti ja Ikaalisten terveyskeskus. Vaikka yksikään päivä ei ole samanlainen, hänellä on taatusti homma hallussa. Organisointi ja suunnittelu ovat hänen vahvuuksiaan ja mitä tahansa tapahtuukin, Maijalta löytyy takuuvarmasti varasuunnitelma. – En hötkähtele pienistä, sanoisi Maija itse.  

Maijan supervoima on ehdottomasti laaja kokemus. 25 vuoden monipuolinen työura niin Tampereen à la carte -ravintoloista Tiiliholvista ja Näsinneulasta kuin suurtalouskeittiöistä ja lounasravintoloistakin ympäri Pirkanmaata ja Satakuntaa.  Ravintolakokille ja restonomille ruoka-ala on edelleen intohimo ja ruuan kotimaisuus tärkeä arvo. Myös terveellinen ruoka on lähellä Maijan sydäntä; opinnäytetyönkin aiheena oli tamperelaisten lounasravintoloiden ravitsemuksellinen laatu ja työikäisten ravitsemus.

Maija on sydämellinen mutta napakka esihenkilö, joka ratkoo ongelmat maalaisjärjellä. Sekä työkaverit että asiakkaat tietävät, että Maijan ovi on aina auki.  – ”Maija on hyvä kuuntelija”, toteaa eräs kollega. Toivolansaarikodissa Voimian väki osallistuu hoitajien viikkopalaveriin, jossa käsitellään yhteisiä ajankohtaisia asioita – Meillä on hirmu hyvät välit ja täällä on avoin ja keskusteleva ilmapiiri, Maija toteaa. Yhdessä tehdään työtä asukkaiden parhaaksi.

Maija Kulmala on todellinen PRO, joka ansaitsee finaalipaikan omassa sarjassaan! Sitten vaan äänestämään:

  1. Klikkaa tästä äänestyslomakkeeseen
  2. Lue perustelut ja allekirjoita!
  3. Äänestys päättyy 8.10.2023

Kilpailuun päässeet finalistit julkistetaan 29.11.2023 PRO-kilpailun sivustolla ja voittaja selviää PRO-Gaalassa Helsingissä tammikuussa 2024. 

Nostetaan pirkanmaalainen asiantuntemus ja ammattitaito PRO-kilpailuun!

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Matliisa Lehtinen
Pirkanmaan Voimia Oy
puh. 040 837 0347
matliisa.lehtinen@voimia.fi