You are using a browser with JavaScript disabled. Here's how to enable JavaScript on your browser to improve your experience.
Voit lukea tiedotteemme myös ePressissä.
25.04.2022
Blogi
Toukokuussa 2022 valmistuu Suomen nykyaikaisin tuotantokeittiö Voimian Pata. Se tuo tullessaan uusia mahdollisuuksia keittiöiden ruuanvalmistukseen; osalle jo melko tuttuja asioita, mutta osalle ihan uutta. Miettiessäni, miten uuden toimintatavan kouluttaminen henkilöstölle olisi sujuvaa, törmäsin ”ketterä oppiminen” -termiin ja kiinnostukseni heräsi. Voisiko...
28.03.2022
Kerran vuodessa poimin työpöydälleni erinäisiä lukuja muun muassa Voimian asiakastyytyväisyyskyselystä, sekä valtakunnallisesta kouluterveyskyselystä. Nämä luvut ymppään ravitsemuksen hyvinvointimatriisiin, jonka avulla Voimia seuraa asiakkaidensa ravitsemukseen liittyvää hyvinvointia ja sen suuntaa. Taulukkoon on valittu jokaisesta asiakasryhmästä muutama asia, joiden tilaa raportoidaan vuosittain....
03.03.2022
Kun suuri yleisö lukee mediasta uutisia häiriötilanteista tai kriiseistä lähialueella tai maailmalla, Voimia on osana kaupungin ja sairaanhoitopiirin varautumista ollut hereillä jo tovin. Voimian tehtävänä on valmiussuunnittelun avulla varautua niin normaaliajan häiriötilanteisiin kuin poikkeusoloihin. Meidän tulee pyrkiä turvaamaan sitkeästi niin...
15.02.2022
Minulla on ilo ja kunnia saada avata Voimian uusi blogipalsta, johon voimialaiset kirjoittavat työhönsä liittyvistä asioista, ajankohtaisista kuulumisista ja havainnoistaan niin toimialasta kuin monista muistakin näkökulmista. Kohti hyvinvointialuetta Minun kalenteriani hallitsee tänä vuonna eniten Pirkanmaan hyvinvointialueen eli Pirhan valmisteluun liittyvät...