Julkaistu: 23.3.2022

Toimiva tiimi on työnteon kivijalka.

Jarkko, alue-esihenkilö

”Näin netissä Voimian työhakuilmoituksen ja koska ystäväni oli kehunut Voimiaa työnantajana, päätin hakea töihin. En ole katunut päätöstäni.

Olen käynyt ravintolakoulun ja valmistunut kokiksi, lisäksi olen lukenut itseni kauppateknikoksi ja suuntauduin opinnoissa markkinointiin. Olen toiminut rakennuksilla apumiehenä, atk- asentajana sekä asiakasneuvojana, asiantuntijana ja teamleaderina Elisalla. Olen toiminut ravintolapäällikkönä ja pyörittänyt omaa kotisiivousyritystä.  Nykyisin toimin Amurin alueella alue-esihenkilönä ja nautin työstäni kovasti.

Parhaat asiat työssäni ovat ehdottomasti hyvä työyhteisö ja työkaverit. Toimiva tiimi on työnteon kivijalka. Arvostan suuresti ihmisiä, joiden kanssa saan työskennellä; niin esihenkilöitä, kollegoita, toimipaikan henkilökuntaa kuin asiakkaitakin. Jokaisessa päivässä on rutiineja, haasteita ja onnistumisia, mutta jokainen päivä on erilainen. On hienoa huomata oman työn merkitys. Miten minun työni vaikuttaa muiden työntekemiseen: jos teen työni hyvin, muidenkin työ sujuu helpommin.

Ala on kehittynyt ja järkevöitynyt roimasti. Kehitys on tuonut uusia koneita ja laitteita, toimivampaa tietotekniikkaa ja parempaa ohjeistusta ja opastamista. Työ kaikkinensa on helpottunut aikaisempiin vuosiin verrattuna. Voimia on mielestäni tässä ihan edelläkävijöitä, yksi parhaista työnantajista kokemukseni mukaan. Yritys kehittää itseään jatkuvasti. Se tarjoaa mahtavia etuja työntekijöilleen ja itse koen että työlläni on merkitys ja työtäni arvostetaan aidosti.

Olen ylpeä kaikesta tekemisestä mitä työni sisältää. Olen onnistunut, kun asiakas on tyytyväinen. Kun työt sujuvat ja on iloisia ihmisiä ympärillä. Päivä huipentuu yhteisiin hetkiin, jolloin jaetaan onnistumiset ja haasteet työyhteisössä.”