Julkaistu: 3.5.2022

Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että sain kouluttautua töiden ohella ja saan tehdä tätä työtä

Abbas, Dieettikokki, Hatanpään ravintokeskus

Abbas on valmistunut suurtalouskokiksi vuonna 2012. Hän aloitti työt Voimialla samaisena vuonna ensin vuokratyöntekijänä varastotyöntekijän tehtävissä, jonka jälkeen hän siirtyi hyvin pian suoraan ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin.  

Viimeiset kuusi vuotta Abbas on työskennellyt dieettikokin tehtävissä. ” Työskentelin 2015 Voimialla kokkina ja minulta kysyttiin, haluaisinko lähteä opiskelemaan töiden ohella dieettikokiksi ja oppia uutta. Otin ilman muuta mahdollisuuden vastaan ja olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että sain kouluttautua töiden ohella ja saan tehdä tätä työtä”, Abbas kertoo.  

Dieettikokin työ tuo kokin tehtäviin entisestään monipuolisuutta.  Dieettikokki varmistaa, että kaikille on tarjolla sopivaa ruokaa. Dieettikokki valmistaa maistuvia ja terveellisiä ruokia ja herkkuja erityisruokavalioasiakkaille. Dieettikokki tuntee ravitsemuksen perusteet sekä erityisruokavalioiden ainesosat”, Abbas kuvailee työtehtäväänsä.  

Entä mitkä ovat sitten Abbaksen mielestä parhaita puolia erityisesti Voimialla työskentelemisessä?  

Voimialla on mahdollisuus tehdä monipuolisesti erilaisia töitä. Olen kymmenvuotisen urani aikana saanut tutustua uusiin ihmisiin ja myös löytänyt työn kautta uusia ystäviä. Meillä työskentelee Hatanpään ravintokeskuksessa 43 hengen tiimi ja olemme kuin pieni perhe. Olen saanut oppia paljon uusia asioita ja olen ylpeä siitä, että haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä”,   Abbas kertoo.