Julkaistu: 17.12.2018

Pirkanmaan Voimia Oy aloittaa toimintansa 1.1.2019

Pirkanmaan Voimia Oy aloittaa toimintansa 1.1.2019

Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin perustama yhtiö aloittaa toimintansa vuoden vaihteessa. Uuteen yhtiöön siirtyvät Tampereen Voimia Liikelaitos ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ruokapalvelut.

1.1.2019 alkaen Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut sekä PSPH:n ateriapalvelut järjestää Pirkanmaan Voimia Oy. Yhtiön palveluksessa on n. 700 huolenpidon ammattilaista. Vuosittain yhtiö tarjoaa 12 miljoonaa ateriaa ja huolehtii tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä.

Pirkanmaan Voimia Oy:n toimitusjohtaja Tarja Alatalo toteaa, että tulevalla yhtiöllä on huomattavan laaja ja monipuolinen ravitsemusosaaminen, palvelualtis henkilökunta ja hyvät kumppanit. Myös asiakkaiden toiminta tunnetaan syvällisesti. – Tässä pätee kirjaimellisesti se, että yhdessä olemme enemmän. Haemme ratkaisuja asiakkaidemme uudistuviin tarpeisiin.

Yhtiöittäminen ei vaikuta palveluiden järjestämiseen eikä tuo muutoksia asiakkaan arkeen päiväkodeissa, kouluissa tai sairaaloissa. Tampereen Voimian ja PSHP:n ruokapalveluiden henkilöstö siirtyy uuteen yhtiöön vanhoina työntekijöinä. Asiakasyhteistyö ja palveluiden kehittäminen yhdessä jatkuu kuten aikaisemminkin – yhdessä onnistumme edelleen!

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Tarja Alatalo
puh. 0400 852 010
sähköposti tarja.s.alatalo@tampere.fi