Julkaistu: 29.11.2023

maija kulmala pirkanmaan voimia oy jpg

Voimian Maija PRO-kilpailun finaaliin

Pirkanmaan Voimian palveluesihenkilö Maija Kulmala on päässyt PRO2024-kilpailun finaaliin. Maija kilpailee voitosta kahden muun ehdokkaan kanssa Ammattikeittiön päällikkö -sarjassa. Vuosittain järjestettävä PRO on Suomen merkittävin horeca-alan kilpailu, jota usein kutsutaan myös ravintola-alan omaksi Oscar-gaalaksi. Jo finaaliin pääsy on tässä kovassa kisassa huikea tunnustus!

Maija työskentelee Pirkanmaan Voimian palveluesihenkilönä Ikaalisissa ja hänen vastuullaan on kuusi eri hoitoalan toimipaikkaa, mm. ikäihmisten asumispalvelu Toivolansaarikoti ja Ikaalisten terveyskeskus. Vaikka yksikään päivä ei ole samanlainen, hänellä on taatusti homma hallussa: organisointi ja suunnittelu ovat hänen vahvuuksiaan ja kaikki pallot pysyvät ilmassa. Esihenkilönä hän on sydämellinen, tarvittaessa napakka ja peukuttaa maalaisjärkeä. Sekä työkaverit että asiakkaat tietävät, että Maijan ovi on aina auki.

Maijan kilpailuvaltti on ehdottomasti kokemus. 25 vuoden monipuolinen työura niin Tampereen à la carte -ravintoloista kuin suurtalouskeittiöistä ja lounasravintoloistakin ympäri Pirkanmaata ja Satakuntaa.  Ravintolakokille ja restonomille ruoka-ala on edelleen intohimo ja ruuan kotimaisuus tärkeä arvo. Perinteetkin velvoittavat; jo mummu oli pitokokki ja äiti koulun keittäjä. Myös terveellinen ruoka on lähellä Maijan sydäntä. Hänen opinnäytetyönsä aiheena oli tamperelaisten lounasravintoloiden ravitsemuksellinen laatu ja työikäisten ravitsemus.

Voittaja selviää PRO-gaalassa Helsingissä 29. tammikuuta 2024. Finaalia odotellessa Maijaa voi käydä kannustamassa hänen kilpailusivullaan: täytä lomake ja kerro vielä omin sanoin, miksi Maija olisi sinusta nappivalinta voittajaksi! Kaikki lähetetyt lomakkeet tallennetaan ja liitetään suoraan tuomareille menevään pakettiin. Pidetään peukut pystyssä Maijalle!

Maijan kilpailijaesittely ja linkki kannustuslomakkeeseen: https://www.avecmedia.fi/propalkinnot/finalistit-sarjat/ammattikeittion-paallikko-2024/

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Matliisa Lehtinen
Pirkanmaan Voimia Oy
puh. 040 837 0347
matliisa.lehtinen@voimia.fi