Julkaistu: 11.8.2020

Turvallinen paluu arkeen

Tällä viikolla Tampere palailee arkeen. Kesälomailijat saapuvat työpaikoille ja lapset päiväkoteihin, koulut alkavat ja ikäihmisten palvelukeskuksetkin aukeavat pitkän tauon jälkeen. Pirkanmaan Voimia on mukana arjessa kuten aina, ehkä entistäkin tiiviimmässä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Teemme omalta osaltamme parhaamme, jotta virus ei jatkossakaan saisi jalansijaa Pirkanmaalla.

Päiväkodeissa käsihygieniasta huolehditaan ruokailussa tehostetusti. Lapset eivät itse ota ruokaa, vaan aikuinen jakaa annokset lapsille. Kouluissa opetus järjestetään tämän hetkisen tilanteen mukaan lähiopetuksena. Luokat ruokailevat porrastetusti. Hygieniasta huolehditaan ruuanvalmistuksen ja -jakelun sekä syömisen aikana sekä noudatetaan turvallista etäisyyttä. Voimia on valmistautunut myös uudenlaiseen ruokakassijakeluun, mikäli jossain vaiheessa joudutaan siirtymään osittain etäopetukseen.

Ikäihmisten palvelukeskukset avautuivat maanantaina ja myös niissä toimivat ravintolat avasivat ovensa. Eri puolella kaupunkia sijaitsevat henkilöstöravintolat palvelevat pääosin normaalisti – aukiolotiedot kannattaa tarkistaa ravintoloiden nettisivuilta.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, seuraamme viranomaisten koronaohjeistusta ja muutamme toimintaamme tarpeen mukaan. Ohjeistusta päivitetään heti, kun epidemiatilanne niin vaatii. Toivomme, että kaikki pirkanmaalaiset muistavat edelleen huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä säilyttää turvavälit, niin estämme yhdessä viruksen leviämisen!

Turvallista syksyä niin pienille kuin isommillekin asiakkaillemme!