Julkaistu: 18.3.2020

Pirkanmaan Voimian toiminta epidemian aikana

COVID-19 koronaviruksen ei ole todettu tarttuneen ruoan tai juomien välityksellä eikä se säily tai lisäänny elintarvikkeissa. Tehostettu siivous on otettu käyttöön kaikissa kohteissa, joissa Pirkanmaan Voimia on vastuussa palveluiden järjestämisestä.

 Pirkanmaan Voimian ateria- ja puhtauspalvelu noudattaa kaikessa toiminnassaan erittäin tarkasti hygieniaohjeita ja hygieenisiä toimintatapoja. Keittiöt ja asiakaspalvelutilat siivotaan tehostetusti. Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeita tilanteesta.

 Sairaaloiden, asumispalveluiden, avoinna olevien toimintakeskusten ja kotiin toimitettavien aterioiden ateriapalvelu toimii normaalisti. Palvelukeskusravintolat ovat avoinna 20.3. asti, minkä jälkeen ne suljetaan. Henkilöstöravintolat toimivat toistaiseksi niissä kohteissa, joiden asiakkaina on kriittistä työtä tekeviä henkilöitä. Muiden ravintoloiden aukioloa suosittelemme tarkistettavaksi ravintoloiden omilta nettisivuilta.

 Päiväkotien osalta toiminta jatkuu normaalisti. Koulujen ja oppilaitosten ateria- ja puhtauspalveluita järjestetään kohteissa, joissa on lähiopetusta.

 Muistutamme asiakkaitamme käsienpesun tärkeydestä etenkin ennen ruokailua. Käsihuuhdetta suositellaan käytettäväksi, jos käsienpesumahdollisuutta ei ole. Tarjoiltavan ruuan lähettyvillä on hyvä välttää turhaa puhumista pisaratartunnan ehkäisemiseksi.

 Kuntalaisen hyvinvoinnin ja terveyden turvaaminen on meille kaikkein tärkeintä. Yhdessä toimien pystymme hidastamaan epidemian etenemistä.

 Lisätietoja

Tiina Tamiola
Asiakkuuspäällikkö, Pirkanmaan Voimia Oy
puh. 040 719 3998
tiina.tamiola@tampere.fi