Julkaistu: 8.4.2020

Pirkanmaan Voimia Oy:n yhteistoimintaneuvottelut päätökseen

Koronavirusepidemia on vaikuttanut voimakkaasti Pirkanmaan Voimian omistaja-asiakkaiden toimintaan. Kohteita on suljettu ja toimintaa supistettu, mikä on vähentänyt merkittävästi Voimian tarjoamien ateria- ja puhtauspalveluiden kysyntää. Käynnissä olleet Voimian yhteistoimintaneuvottelut määräaikaisten lomautusten toteuttamiseksi on saatu päätökseen.

Lomautukset koskevat n. 350 henkilöä. Henkilöstön lomauttamistarve on aiempaa arviota vähäisempi, koska yhteistoimintaneuvotteluissa sovittiin onnistuneesti työjärjestelyistä ja muista säästötoimenpiteistä. Kaikissa tilanteissa turvataan Voimian asiakkailleen tarjoamat palvelut laadukkaasti ja häiriöttömästi.

Elämme varsin poikkeuksellista aikaa. Koronavirusepidemian lopullisia vaikutuksia ja kestoa on vaikea ennustaa. On tärkeää, että kykenemme reagoimaan vallitsevaan tilanteeseen ja säilyttämään toiminnallisen ja taloudellisen jatkuvuuden poikkeusolojen vaikutukset huomioiden. Haluan kiittää henkilöstöämme joustavasta ja asiakaslähtöisestä toiminnasta tässä haastavassa tilanteessa, sanoo Pirkanmaan Voimia Oy:n toimitusjohtaja Esa Sairanen. 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Esa Sairanen
puh. 040 536 7117
esa.sairanen@voimia.fi