Julkaistu: 12.9.2024

Krista pieni

Äänestetään Voimian Krista Pro-kilpailuun

Voimian ehdokas vuosittaiseen horeca-alan Pro-kilpailuun on tuotantoesihenkilö Krista Kamunen tuotantokeittiö Voimian Padasta. Työkaverit luonnehtivat Kristaa rautaiseksi ammattilaiseksi, jolla on poikkeukselliset sosiaaliset taidot. Krista kuuntelee, tukee ja kannustaa. Hän innostaa jokaista tekemään parhaansa.  

Krista Kamunen suunnittelee tuotantoa Voimian Padassa, jossa päivittäin valmistetaan 35 000 ateriaa Tampereen päiväkoteihin, kouluihin ja oppilaitoksiin. Hän työskentelee kolmen esihenkilön tiimissä, jolla on alaisinaan yhteensä 28 kokkia ja dieettikokkia.

Kristan ruokafilosofia on selkeä: ruuan maku on ykkösasia. Hyvä ruoka ja sen valmistaminen on ollut aina itsestään selvä valinta. Kaksoistutkinnon jälkeen yo-suurtalouskokki on valmistunut restonomiksi ja hankkinut ammatillisen opettajan pätevyyden. Hän on toiminut mm. Pirkanmaan Osuuskaupassa vuoropäällikkönä, keittiömestarina ja ravintolapäällikkönä, TAYS Keskussairaalassa ravitsemistyönjohtajana ja yrittäjänä pyörittänyt omaa ravintolaa.

Krista oli mukana käynnistämässä tuotantokeittiö Voimian Padan toimintaa pari vuotta sitten. – On ollut unelmien täyttymys saada olla mukana alusta asti. Olen ammatillisesti erittäin kunnianhimoinen ja haen haasteita. Tällä hetkellä tavoite on laajentaa ja syventää omaa osaamista. Ideoimme jatkuvasti uusia ratkaisuja yhdessä työntekijöiden kanssa: täällä työskenteleviä yhdistää valtava into kehittää.

Krista kokee olevansa ruokailija-asiakkaille eli lapsille ja nuorille vastuussa siitä, että ruoka on laadukasta. – Laatu on se juttu, millä palvelemme asiakasta. Meillä tehdään ruokaa isosti ja erilaisilla valmistusmenetelmillä, mutta edelleenkin ruokaa valmistavat oikeat kokit oikeista raaka-aineista. Meidän kaikkien haaveena ja tavoitteena on saada koulu-, päiväkoti- ja opiskelijaruokailun arvostus nousuun.

Esihenkilönä Krista haluaa luoda luottamuksen ilmapiirin, jossa kaikilla on turvallinen olo. – Minun tärkein hommani on auttaa työtekijöitä onnistumaan.

PRO-palkinnot ovat horeca-alan arvostetuin tunnustus Suomessa. Palkinnot nostavat esiin keittiö- ja ravintola-alan parhaita ammattilaisia. Ehdokkaiden nimeäminen on nyt käynnissä. Voittajat palkitaan PRO-gaalassa tammikuussa 2025.

Äänestetään Krista yhdessä finaaliin!

Anna kannatuksesi alla olevalla lomakkeella viimeistään perjantaina 20.9. klo 14.

https://forms.office.com/e/QSE5cHLAyE