Julkaistu: 7.12.2020

Pirkanmaan Voimian joutsenmerkitty puhtauspalvelu saa hyvät arviot

Tänään 7.12. vietetään kansallista Puhtauspäivää. Puhtauspalveluiden merkitys on noussut entisestään poikkeuksellisen koronavuoden myötä ja samalla myös lisännyt siihen kohdistuvaa tietoisuutta ja vaatimuksia. Uusimman asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan asiakkaat ovat tyytyväisiä Voimian joutsenmerkittyyn puhtauspalveluun.

Puhtauspäivänä 7.12.2020 nostetaan puhtaus ja puhtauden tekijät esille. Siivoojia kannattaa kiittää muulloinkin, mutta Puhtauspäivä on erinomainen tilaisuus huomioida omaan arkeen vaikuttavia puhtauden tekijöitä. Näin korona-aikana Voimia haluaa kiittää heitä erityisesti nopeasta ja asiakaslähtöisestä toiminnasta: korona-epidemiaan liittyvä tehostettu siivous on saatu toteutettua ripeästi ja huolella.

Pirkanmaan Voimian oman tuotannon puhtauspalveluille myönnettiin Joutsenmerkki 2018 ja asiakkaat arvostavat merkkiä sekä Voimian palvelun hyvää laatua. Pirkanmaan Voimia vastaa Tampereen kaupungin puhtauspalveluiden järjestämisestä yhdessä palvelukumppaneiden kanssa ja moni näistä – kuten HH-kiinteistöpalvelut, WinClean ja Oriveden kaupungin siivouspalvelut -saavat asiakkailta hyvät arviot. Onnistunut siivous koostuu palautteen mukaan siitä, että siivooja näkyy kohteessa, toimii vuorovaikutteisesti asiakkaan kanssa sekä ottaa päivittäiset tilanteet huomioon työssään.

 Aktiivinen asiakasyhteistyö on ollut onnistumisen avain myös uimahallien puhtaanapidossa. Kaikissa Tampereen kolmessa uimahallissa Voimia vastaa palveluiden tuottamisesta yhdessä SOL Palveluiden kanssa. Hallien henkilökunta on tiiviisti mukana yhteistyössä, mikä näkyy paitsi siisteinä tiloina myös hyvänä asiakastyytyväisyytenä.

 Vuosittaisen asiakastyytyväisyystutkimuksen toteutti Feelback Group Pirkanmaan Voimian toimeksiannosta syksyllä 2020. Tutkimukseen osallistui 7042 vastaajaa. Huomioimme kyselyn yhteydessä saamamme kehitystoiveet ja kiitämme kaikkia tutkimukseen osallistuneita!

 Lisätietoja

Tiina Tamiola
Asiakkuuspäällikkö, Pirkanmaan Voimia Oy
tiina.tamiola@voimia.fi
puh. 040 719 3998